søndag den 18. november 2012

Strikket top i hulmønster

Noget af den tid jeg har været hjemme og hvor jeg ikke har sovet. Har jeg strikket rigtig rigtig meget. Det er nærmest terapi, det kører bare derud af, uden at jeg skal tænke en masse, samtidig med at jeg stadig føler jeg laver noget.

Derfor er denne top nu endelig færdig. Den er strikket fra et mønster hos Stof og stil, købt for et godt stykke tid siden og påbegyndt i sommers.

Syntes mønsteret blev lidt kedeligt i længden, men nu mens jeg har haft det skidt, har det bare været perfekt.

Jeg endte med ikke at tage ud den sidste gang, de skriver i mønsteret og lukkede meget stramt af, da halskanten ellers faldt ned over skuldrene på mig.

Synes den virker ret stor og luftig i det, og skal nok få den brugt, men er overrasket over hvor stor den bliver ved halskanten, hvis ikke man "snyder" lidt for at få den mindre. Bare for at få den til at passe i cm i overvidde. Så stor er min overvidde altså heller ikke :)

Normalt er dette slet ikke min farve, men det var garn jeg havde liggende - en af de pakker, der havde lettere farveafsmitning, som er blevet vasket. Så derfor prøvede jeg farven af.

Det er egentlig meget rart bare lige at kunne tage fra lageret, når der er noget man har lyst til at gå i gang med, og synes egentlig ikke farven er helt dum, især ikke fordi, jeg altid har en sort bluse eller top indenunder, da jeg ikke er fan af at man kan se min BH gennem hulmønstre. Derfor jeg tit dropper at lave en fed opskrift hvis der er for meget hulmønster.

Fakta:
Opskrift: Bluse - 95071
Garn: 100 % bomuld - cotton fra Stof og stil
Størrelse: XL
Pind: 3,5
Slutvægt: 267 g
Sværhedsgrad: Meget nem, man skal bare lige ind i en rytme med snoningerne, så kører det bare derud af.

5 kommentarer:

 1. Den er altså blevet super fin :)

  SvarSlet
 2. Den er blevet rigtig fin og jeg elsker farven. Den klæder dig

  SvarSlet
 3. Hvor er den blevet rigtig fin :D Lækker farve! :D

  SvarSlet
 4. Hold nu op den er fin.
  Godt med god terapi!!!

  SvarSlet
 5. Rigtig fin farve :-) Jeg har ikke fået læst hos dig en tid og var ikke klar over du er sygemeldt med stress. Pas på dig selv, det tager tid. Ønsker det bedste for dig.

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails