mandag den 12. november 2012

Sylvanian Families - skønt legetøj

Milas har været så heldig at få lov til at prøve Sylvanian families choko kanin.

Var lidt bange for det ikke lige ville være det største hit, da han jo er en dreng, og har derfor ikke villet købe dem til ham, men nu fik han muligheden for at se om det var noget for ham, og må sige jeg er positivt overrasket.

Normalt er dukker og smånips der ikke kun er biler bare yt, men at de fine choko kaniner kan sidde i deres bil og køres rundt, det er simpelthen et hit.

Lige så snart han så bilen, hoppede han rundt i hele stuen og jublede, han elsker at få nyt legetøj og når det er noget han slet ikke kender, så skal alt prøves af.

Bumle blev brugt til at bugsere bilen, og når kaninerne faldt ud. Åh nej, så kom de jo til skade. (Han kører lidt voldsomt engang imellem)

Samtidig måtte han jo lige lære moderen at det altså var forkert at mor sagde det var farkanin der kørte, for det var jo morkanin der sad til venstre i bilen. Havde slet ikke lagt mærke til at rettet sad i højre side som i england, havde bare sat farkanin bag rettet. Viste ham at rettet sad i den anden side og så var det ok at mor sagde det var farkanin der kørte. Han er altså lynhurtig.

Om det andet forskelligt tilbehør vil blive et hit, når han bliver større det ved jeg ikke. Men at der er biler i serien, det gør da kun at både piger og drenge kan lege med samme slags legetøj uden problemer. Er sikker på at der vil blive leget med det, når hans kusine bliver større, for så er der de fine huse i serien, som de kan lege sammen med, samtidig kan Milas stadig være fartbøllen og give kaninerne, den helt store racertur i bilen.

Jeg havde selv nogle der minder meget om disse kaniner, da jeg var lille. Det var brun bjørne og havde også et fint lille hus til dem. Desværre ved jeg ikke hvor de er landet henne, ellers skulle han da have dem.

Man kan også blive meldt ind i Sylvanian Families fanclub på http://www.sylvanian.nu/. Jeg har været inde og kigge rundt på siden og synes den er rigtig god, og godt stillet op. Det er nemt for børnene både at se hvad de kan skrive på ønskesedlen til jul, men også at finde spil og aktiviteter derinde. En rigtig god måde at integrere legetøjet med internettet.

Det er bestemt ikke sidste gang der lander Sylvanien Families legetøj her på matriklen. Har da set en grøn "gammel" bil, som Milas kalder dem (bil med kaleche), som han da meget gerne ville have.

4 kommentarer:

 1. Uhh I får da lov at prøve mange lækre ting.
  Jeg kanogså huske de små fra da jeg selv var barn. Det er nu så hyggeligt!

  SvarSlet
 2. Min datter skal have sylvanian family dukkehus i julegave glæder mig helt vildt til vi skal "lege" med det. Min store drøm som barn var et dukkehus men fik desværre aldrig et men så er det jo rart jeg har fået mig en datter thi hi

  SvarSlet
 3. Det er super hyggeligt når noget man legede med som barn, pludselig er et hit igen :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det skønt at se, at han er glad for det lidt mere "gammeldags" legetøj af slagsen - jeg var ellers lige blevet bange for, at børn nu om dage udelukkende kunne finde ud af at bruge det elektroniske af slagsen :)

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails