onsdag den 21. november 2012

Surprise party - 30 år

Lørdag d. 17. november havde jeg set frem til meget længe. Jeg var meget spændt på om det hele ville klappe, her havde jeg nemlig planlagt surprise party for Rasmus med hjælp fra hele familien, da han i dag bliver 30 år. Så han skulle fejres med maner i lørdags.

Da jeg blev syg overvejede jeg meget at aflyse, men har en helt fantastisk familie, som gik ind og hjalp, så det var ikke meget jeg skulle bekymre mig om, så det hele blev arrangeret og Rasmus blev meget overrasket. Det er bare dejligt med så meget opbakning, især når de fleste skal køre pænt langt for at komme herned.

Rasmus havde været på kursus hele fredagen og skulle først komme hjem efter kl. 16 lørdag, så der var for en gang skyld masser af tid til at nå de forskellige ting uden stress og jag. Det er ellers meget sjældent han er så længe væk herhjemme fra.

Vores familie kom med hver deres del af maden. Da Rasmus altid fik ristaffel til sin fødselsdag, da han var yngre var det da det vi skulle have. Mums siger jeg bare.

Min søster skulle selvfølgelig stå for kagen, og må virkelig sige, det er en af de flotteste hun til dato har lavet og virkelig en fotograf værdig:

Milas ville meget gerne have kage, han elsker sin mosters kager:

Søndag stod den så på rester, det smagte stadig mums. Meget var spist, men der var også masser tilbage:

Dagen blev meget vellykket alle var glade og tilfredse, og det lykkedes os for en gangs skyld at overraske Rasmus uden at han havde den mindste anelse om, hvad der skulle ske :)

Tak for hjælpen alle sammen, har en meget glad fødselar :)

5 kommentarer:

 1. Tillykke med Rasmus!
  Vi holdt også fødselsdag i lørdags - der havde husbonden nemlig 30års fødselsdag :) Spøjst!

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med ham. Tak for et vellykket arrangement :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak og tak for den dejlige kage :)

   Slet
 3. Det var da helt genialt med sådan en vellykket surprise-fest! Superflot kage.

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails