søndag den 15. april 2012

Åh altså, jeg kan bare ikke følge med længere

tror jeg har 4-5 indlæg med alt muligt, jeg bare gerne vil dele med jer, men jeg får aldrig skrevet dem... Kan slet ikke følge med i øjeblikket, synes der sker så meget, har ikke engang overskud til at forsøge med en masse spændende kreativt, så det er mest lidt strikkeri, der bliver gjort lidt ved... Eller bare små indgreb i forskellige projekter - sy lidt sammen - lade det ligge - klippe genbrugsemballage - lade det ligge - tegne lidt - lade det ligge - forsøge mig med lidt mad - heldigvis bliver det som regel færdig haha :)
men ja bare en masse halvfærdige projekter, føler ikke rigtig mit kreagen følger med.

Kan i også have det sådan nogle gange?

I dag er jeg startet op på en surdej efter at havde læst en masse fif på et forum, jeg er på. Håber det lykkes denne gang, den er dog meget tyk, men har også kun forsøgt mig med den fra Meyers bageri og den er ekstremt tynd - hældte den ud i sidste uge. Fik aldrig bagt rugbrød af den, men en masse andet nogenlunde vellykket brød, gudskelov at det hele ikke bliver hårdt, fladt og uspiseligt.

Men nu forsøger jeg igen - jeg vil kunne bage rugbrød, man er vel stædig :)

Surdej i dag - dag 1

Jeg har også været så heldig at få disse to dejskrabere af AMO, jeg havde set dem hos min søster, og de er bare så gode til at skrabe dejen af køkkenbordet, når man har bagt,med den flade side. Så selv om det ikke lige er det de er lavet til, tror jeg i hvert fald ikke, ja så er det sådan jeg bruger dem, og er super glad for endelig ikke at skulle bruge en kniv - så kan kun sige tusind tak til AMO :)

Tusind tak AMO!

I påsken var en del af min familie i sommerhus hernede, og der havde min svigermor læst mine irritationer med manglende mandelmel fra Dr. Oetker i butikkerne hernede, så hun havde taget en pose med til mig, det er så skønt at hun tænkte på det. Samtidig havde Dr.Oetker også været så betænksomme at sende mig to poser, det er jeg bare super glad for - TAK.
Så nu er jeg dækket ind og helt klar på at skulle forsøge mig med macarons. Det glæder jeg mig meget til, men må vist vente til vi skal have gæster igen, for kan vist ikke spise en hel portion selv, men håber det bliver snart jeg skal forsøge, for det kribler i fingrene, for dem jeg har smagt var bare super gode :)

Tusind tak Dr.Oetker og svigermor - undskyld det dårlige billede

Min søster og svoger var så søde at købe lidt med hjem til mig efter deres Amsterdam tur, så nu kan jeg komme i gang med at lave nogle af alle de skønne opskrifter, jeg fik fra henholdsvis Dr.Oetker og Odense Marcipan lige før påske. Elsker deres hæfter de er så skønne på hver deres måde. Men manglede bare en masse tid og til Odense marcipanshæfter - ingredienser (især nougat), i hvert fald til de ting jeg godt kunne tænke mig at lave, men nu er muligheden der i hvert fald.

Tak for provianten :)
Altså Milka tricoladen skal jeg ikke bage med, det er bare min yndlingschokolade, og den kan ikke fås her hvor vi er flyttet hen, desværre.
Hæfter fra Odense marcipan - skøn inspiration - Tak :)

Har forresten også fundet ud af at de hernede i Rudkøbing, vist ikke er helt klart til street art, perlepladen med larven hængte jeg ud igen efter at den havde fået nyt klistermærke, og efter 1 døgn var den smadret. Mariehønen er nu væk og tror den er blevet smidt ud, for den lå samme sted meget meget længe, er lidt øv over at de ikke har lyst til at være en del af et sjovt og hyggeligt projekt, men det må jeg vist bare finde mig i. Har noget andet oppe i ærmet til juletiden, så må vi se om tiden og gejsten er der, og om det kan få lov at blive hængende :) Men der er jo også lang tid endnu.

Så i kan godt se, jeg har slet ikke tid til den krea tomrum, der er herhjemme i øjeblikket. Så kom nu kære energi og giv mig kreagejsten igen :)

Hav en super skøn søndag folkens!

2 kommentarer:

  1. Sikke en masse skønne ting du har fået så må du da rigtig i gang med at bage.. Jeg er spændt på det med rugbrødet.. Det har jeg heller ikke den store erfaring med...

    SvarSlet
  2. Jeg kender følelsen alt for godt og håber snart du flyder til toppen igen og får overskud og gejst til at få gang i en masse fede ting :D Men dejligt med surdej! Det SKAL jeg altså også have prøvet :D

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails