torsdag den 10. maj 2012

Boganmeldelse: Body Finder - ekko fra de døde af Kimberly Derting
Fakta:
Udgivelsesdato: 20. september 2011
Originalsprog: Engelsk 

Violet har en helt speciel evne hun har arvet efter sin bedstemor, hun kan høre de dødes ekko. Derfor har Violet siden hun var helt lille gået rundt ude i skoven og fundet små døde dyr, som er blevet slået ihjel af andre dyr og begravet dem på sin egen lille kirkegård. På denne måde dæmpes ekkoet og de små dyr får fred.

Det lyder makabert, men da Violet finder en ung pige mens hun er sammen med sin bedste ven Jay. Bliver hendes evne pludselig meget nyttig. For hun kan ikke kun fornemme ekkoet fra de døde, men samme ekko sætter aftryk på morderen. På denne måde har hun mulighed for at finde morderen, dette bliver meget vigtigt for hende især da han slår til igen.

Sammen med Jay kastes Violet ud i forskellige farlige og mindre farlige begivenheder og uheldige situationer, og det går hurtigt op for Violet at hun måske har lidt flere følelser for Jay, end man bør have for sin bedste ven.
Rigtig god krimi for de unge piger. Mord blandet med spænding, kærlighed og alle de forvirrende følelser, man kan have som ung pige.

Det er en meget velskrevet bog og selv om den er skrevet til en aldersgruppe, der er yngre end mig, blev jeg hurtigt grebet af den, så den var læst inden der var gået et par dage. Så den kan sagtens læses af andre aldersgrupper med hang til ungdomslitteratur. 

Og glæd dig nr. 2 udkommer sidst i denne måned - 25. maj 2012 :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails