torsdag den 24. maj 2012

Jeg overvandt min frygt

og forsøgte mig med at bestille stof fra fabric.com.

Jeg er ellers ikke den store sproghaj altid, jeg forstår det basale, men der kan godt nok smutte en del, når man læser en udenlandsk hjemmeside synes jeg.
Så det var med uro i maven og hjertebanken, jeg trykkede bestil.

Men det hele gik jo godt - næsten da!

Dette er hvad jeg fik hjem en lille uges tid senere:

Det så ud til det hele var som det skulle være, men alligevel ikke helt. 
Der var en fejl i babyfløjlen med hvaler og puslespilsstoffet skulle bestemt ikke havde set sådan ud øv.
Især fordi det var det der startede med at jeg ville prøve at bestille. Men efter skuffelsen havde lagt sig er jeg nu ganske godt tilfreds. 

Milas er helt solgt i det hele, og måtte ikke selv pakke kassen ud, da det kom hjem. Så der var bare stof overalt.

Men har da fået bakset et par mails sammen til dem, og endte med at få noget nyt stof med hvaler, men puslespilsstoffet kunne de ikke gøre så meget ved. Fik først en mail om at jeg skulle sende det retur og derfor ville modtage en returlabel - har ikke set den endnu. 3 minutter efter kom der en mail om at jeg bare skulle beholde det, men ville få mine penge retur - dem har jeg heller ikke set.

Så summen af dette - jep jeg har fået noget rigtig fedt stof. Mm jeg bestiller igen en anden gang? Det skal godt nok være fordi det er noget meget meget specielt, ellers bliver jeg da fattig og får ødelagt både nerver og ro. Hvis jeg hver gang skal vente med hjertebanken på om jeg får alt det jeg bestiller eller kun noget af det.

Men vil dog alligevel sige, de har en rigtig god service, de er i hvert fald hurtige til at svare, trods jeg ikke forstår det hele. Det er mere besværet med at skulle rette de fejl de har lavet, jeg synes der er alt alt for meget og giver mig dårlige nerver - om de nu forstår det jeg skriver om fejlen. Og man skal vist bestille i rigtig god tid, hvis det er noget man skal bruge. Så man kan nå at få det rigtige eftersendt.

Hvad er din erfaring med at bestille online?

5 kommentarer:

 1. Sikke fine stoffer du har bestilt. Jeg har ikke bestilt hos Fabric.com men hos Shaukat i London og der er super service og hurtig levering. Jeg bestiller tit varer over nettet, fx bøger eller andre ting og jeg synes at det er dejligt at det bliver leveret til døren.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Tja jeg bestiller af og til og min mand også.. ikke lige stof, men pc dele, kage ting, tøj osv.. det har været ok hver gang indtil videre :)

  SvarSlet
 3. Jeg køber RIGTIG meget online; tøj, legetøj, tof m.m. - jeg elsker at shoppe;-) Når jeg køber stof på nettet (nyt) er det som regel hos Malika og Rosa eller hos Stofkiosken - begge steder har jeg fået rigtig god service og jeg har været tilfreds med de varer jeg har modtaget. Den ene gang var der en fejl på et stykke stof fra Stofkiosken, men samme dag jeg kontaktede dem, sendte de mig en mail og spurgte om jeg ville have et nyt stykke stof eller have pengene tilbage.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. P.s. Har meldt mig som fast læser og må lige kommentere at jeg er dybt imponeret over dine tegninger!

  SvarSlet
 5. Tak for jeres svar :)
  har også bestilt fra danske sider før, er mest fordi jeg ikke helt forstår udenlandske sider at jeg synes det kan være svært... og må jo indrømme jeg ikke er helt overbevist om at jeg skal prøve igen :)

  Christina :) velkommen til og tak for rosen :)
  KH Micha

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails