onsdag den 2. maj 2012

Endelig en pingvin til mig...


troede jeg :)

Men den blev lige kidnappet her til morgen, mon jeg får den igen :)

Jeg hæklede første gang denne pingvin på opfordring af en veninde, der på det tidspunkt ventede sig en lille dreng, og da faderen er helt vildt med Linux, måtte drengen jo have en Linux pingvin. Men om hans far nogensinde er gået af med den igen, det ved jeg ikke haha.

Men har meget længe været i gang med en udgave til mig også, da jeg rigtig gerne vil have 1 stk. af de hæklede dyr, jeg laver herhjemme, så jeg kan kigge på dem og få nye ideer.

Jeg begyndte at hækle den i sommers, men blev først færdig i går aftes. Da jeg ikke rigtig har haft lysten til at hækle dyr, men den er heldigvis kommet igen, og så er det med at huske også at få færdiggjort nogle af de igangværende projekter og ikke kun finde på nye.

Min egen udgave er kommet til at se sådan her ud, da jeg har fyld og ikke knitrefyld i fødderne er det blevet noget mere fluffy end den oprindelige, det blev egentlig også meget sødt:

3 kommentarer:

  1. Super sød...Jeg er helt vildt med hæklet dyr. men jeg tror lige jeg skal øve mig lidt endnu inden jeg kaster mig over projeketet...

    SvarSlet
  2. Den er super skøn:-) Kan godt forstå den blev tyv-stjålet:-)

    SvarSlet
  3. Årh hvor er den bare sød!!! Er helt solgt :D

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails