tirsdag den 1. maj 2012

Hæklede dyr!

Tiden drøner afsted herhjemme, de sidste mange dage har jeg været syg og har derfor ikke haft den store energi. Har derfor mest befundet mig på sofaen med fjernsynet kørende og en hæklenål i hånden.

Så nu er to af de hæklede dyr, jeg for noget tid siden satte i skammekrogen, blevet færdige, og er egentlig ganske godt tilfreds.

Dog er elefanten ikke helt blevet som ønsket, men jeg må da bare forsøge mig igen en dag. Milas som den var tiltænkt er i hvert fald glad for den, så det er jo hovedsagen, den dreng er altså helt vild med elefanter :)10 kommentarer:

 1. Synes altså din elefant er rigtig rigtig sød:-)

  SvarSlet
 2. Jeg er lidt vild med flodhesten... den er virkelig sød og jeg kan godt li den er så... enkel... ikke teknisk, men er den ikke larmer særligt meget... rigtig fin...

  SvarSlet
 3. Virkelig søde dyr, du har fået hæklet! Her du evt. en opskrift på elefanten? Jeg har ledt over alt på nettet efter en opskrift på en sød elefant, og det er netop sådan en som denne her, jeg lige ledte efter:)

  SvarSlet
 4. Tak for kommentarerne og rosen :)

  PrinSisse >> nej har ingen opskrift, dette var kun en demomodel, som jeg ikke er helt tilfreds med, tror jeg forsøger igen en anden dag.

  SvarSlet
 5. Hej, jeg er vild med flodhesten, hvordan er du startet på dens hoved?

  SvarSlet
  Svar
  1. På et tidspunkt vil der komme en opskrift på denne, er stadig i gang med at renskrive mine opskrifter.
   KH Micha

   Slet
 6. Hvor er opskriften fra på elefant .... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. som der står til de svar jeg har givet ved tidligere spørgsmål her under indlægget er det en demo model, så jeg har ingen opskrift på den.
   KH Micha

   Slet
 7. If some one wants expert view regarding blogging and site-building after that i
  recommend him/her to go to see this weblog, Keep up the nice work.


  my web site: plumber Albuquerque; ,

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails