Da jeg havde en del marcipan og nogle æbler der skulle bruges, forsøgte jeg mig med Odense marcipans opskrift på tærter med haven frugter.
Den smager rigtig godt, men for at bunden var bagt nok gav jeg den en del mere i ovnen, så æblerne blev desværre ret kedelige. Så har bare haft pillet æblerne af og spist bunden som kage, det kan man sagtens :)
Jeg forsøgte mig igen, men det blev ikke meget bedre, har så nærlæst opskriften igen og det er fordi den skal bages i en springform - flot Micha!
Nå men altså nu ved jeg da det. Jeg læste bare de 23 cm og at det var en tærte, så i mit hoved var det naturligvis en tærteform. Men niksen.
Men nu ved jeg det til næste gang, overvejer dog stadig at bage den i tærteform og så give dejen 30 min. i ovnen inden jeg putter frugten på og giver den 15-20. min mere. Det må i hvert fald afprøves, for bunden er rigtig god.
Det ser ellers også lækkert ud...og æble og marcipan kan man næsten ikke gå fejl af :-)
SvarSlet