mandag den 20. september 2010

Pasta med hvid kødsauce

Pasta med hvid kødsauce
Opskriften kommer fra Spis bedre nr. 2 - 2010 side 18

Vores vurdering: Det smagte rigtig godt, men jeg havde forsøgt at lave maden til to personer i stedet for fire, havde bare glemt at nedregulere hvidløgen og chilien, så det blev lige lovligt stærkt. Det kan der godt spares på næste gang. Samtidig brugte jeg grove pastapenne i stedet for de almindelige, da de mætter mere. Da kæresten ikke er så glad for parmasanost, udelod jeg dette, selv om jeg elsker det på pasta. Men det må blive en anden gang. 
Jeg lavede baguettes med persillesmør til, vi er blevet ret vilde med de baguettes, men tænkte det ikke skulle være med dild denne gang. Lillemanden var meget interesseret i vores mad og fik også lidt baguette, og det blev guffet under meget pludren. Så det er også godkendt hos ham, selv om det er sprødt brød efter en tur i ovnen. 

2 kommentarer:

  1. Jeg som sidder her og skal til at have frokost... Min dovenskab tillader mig ikke så meget lige nu, men nøj hvor kunne jeg godt spise din ret her! :o)

    SvarSlet
  2. Uhmmm det ser rigtig lækker ud, måske vi skulle lave det når i er herovre, du kan jo tage opskriften med og da også gerne andre gode madforeslag som du kunne tænke dig vi skulle være med til at afprøve :-) elsker jo at prøve nyt.

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails