Faldt over ugens opskrift i Fakta reklamen, da vi ikke så tit får fisk herhjemme, ja så måtte den altså afprøves :)
Hos os kom den til at se sådan her ud:
4 personer:
250 g rødspættefileter
150 g bacon
200 g ærter
320 g kartofler
En lille håndfuld feldsalat (udeladt)
5 forårsløg
2 spsk. rapsolie (brugt solsikkeolie)
1 spsk. friskhakket timian
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
2 dl mel
ca. 75 g smør eller olie til stegning
Vend rødspættefileterne i mel tilsat lidt salt og peber og steg dem et par minutter på hver side.
Skrub kartoflerne grundigt, halver de største og vend dem i olie med lidt salt og peber. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter. (Jeg brugte solsikkeolie, da det var det vi havde og skrællede kartoflerne, da de desværre ikke var så pæne.)
Skær baconen i stykker på 1 cm og steg det gyldent på en pande. Tilsæt timian og forårsløg og steg videre ved svag varme i ca. 2 minutter. Rør ærter og citronsaft i og tag panden af blusset. (Skal vist havde fundet ud af, hvor meget man bruger af forårsløg :) men er vel nybegynder, så der var meget der blev smidt ud :))
Tilsæt feldsalat til sidst. (Udeladt, da jeg ikke kunne finde noget i butikkerne.)
Jeg tilføjede baguetter med dildsmør fra opskriften den anden dag. Da kæresten mente, at det ville han gerne have igen. Var i tvivl om jeg kunne lave timiansmør, men brugte bare dild som sidst, så var jeg da sikker på det kunne spises :)
Det smagte rigtig godt :) måske vi skal have fisk lidt oftere :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)