torsdag den 26. januar 2012

Chuggington kage lavet af moster

Min søn havde jo 2 års fødselsdag i tirsdags, derfor havde vi i lørdags inviteret hele familien. I den anledning havde hans moster lovet at lave lagkage til ham. Jeg var sikker på at hun nok skulle finde på det perfekte tema, og hun skuffede bestemt heller ikke, den var bare så flot den Chuggingtonkage, og Milas elskede den.

Tut-tut kom det med det samme, mens han grinte helt vildt. Kagen kom selvfølgelig til at stå lige foran ham, og han tog glædestrålende fat i Bruno, men desværre kunne han ikke køre, så han skulle på igen. Så han brugte ret lang tid på at tage togene af og putte dem på igen, uden helt at kunne forstå at de ikke kunne sidde fast mere.
Det var bare så sødt.

Det med at mor ville skære i den, det var ikke helt ok først, men da han så hvad der var inden i, gik det nok.

Vi har efterfølgende haft gemt togene, og de er blevet leget lidt med ude ved køkkenbordet. Dog har han fået ødelagt Koko og Wilson meget, så det er kun Bruno der er tilbage. Han er sat ind i vores glasskab derude, så nu kan Milas se sit fine tut-tut, som han fik af moster på kagen.

I tirsdags var han også så heldig at få remisen til Chuggington i fødselsdagsgave af moster og onkel, og den er altså bare et hit. Der er bare et eller andet med de tog :)

Lige et billede af kagen, vil du se flere billeder, så skynd dig ind på min søsters blog: Biancas kageverden, og se de fine nærbilleder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails