torsdag den 27. maj 2010

Hæklet bolero færdig :)

Jeg nåede at blive færdi med den hæklede bolero til barnedåben. Sad og hæklede den sammen dagen inden, hvor familien var i fuld gang med at sætte telt op, ordne kager osv. Er så glad for at de kunne hjælpe, så jeg kunne blive færdig.

Måtte sætte den sammen 5-6 gange, det med at hækle den sammen, blandt andet det jeg spurgte om i et indlæg herinde, fungerede bare slet ikke for mig, men det lykkedes langt om længe, efter jeg også først havde sat det ene sidestykke forkert på... Jeg var bare grædefærdig, var så stresset og træt af den bolero suk.

Samtidig ærgrede det mig meget at jeg "bare" har lavet den i kunstgarn, når nu jeg havde så store problemer suk... Opskriften findes her: hæklet bolero

Men færdig blev den, og synes faktisk den blev rigtig flot. Havde hæklet den i str. L, men skulle vist havde nøjedes med en M, men den fungerede og passede perfekt til den fine lilla kjole til en 50'er fra døllemarkedet :)
Mig på dagen, med hårpynt, bolero og den fine lilla kjole :)

Har som andre valgt at sætte signatur på mine billeder, regner jeg med at gøre fra nu af, efter oplevelserne andre bloggere har været udsat for.

2 kommentarer:

  1. Den blev bare rigtig rigtig fin!

    SvarSlet
  2. Jeg synes resultatet er blevet virkelig flot! Passer fantastisk til kjolen.

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails