onsdag den 5. maj 2010

Store Bededags weekend - dølle og gode kup :)

Her i fredags var jeg på den obligatoriske tur til Døllefjelde musse marked - Det startede torsdag og sluttede søndag. Vi var dog kun dernede fredag.

Ville så gerne havde været dernede torsdag aften og høre Rasmus Seebach, men det duede ikke lige med Milas og min twin og svoger kom også om aftenen for at være hos os hele weekenden :)

Men fredag pakkede vi bilen med barnevogn, Milas, twin, svoger, kæreste og mig, og så ellers en tur på dølle i lidt lettere møgvejr, det småregnede, men det gjorde så at der ikke var så mange mennesker igen - en meget stor lettelse, når man drøner rundt med en barnevogn :)Vi fik da brugt lidt penge, købte bl.a. en lilla kjole for 50 kr. jeg skal have den på d. 23 til Milas' barnedåb. Havde ellers gruet for at skulle ud og lede efter tøj til dagen. Ammer så skal hele tiden sørge for at jeg kan komme til det.

Nu mangler jeg dog bare en lille bolero til at have udover, håber jeg kan nå at strikke eller hækle en selv, men mangler ideer og en opskrift, hvis du kender en god opskrift der lige vil passe til, så skriv gerne :) HJÆLP !!

Vi købte også den fine børnereol til Milas, vi havde set på en før, men da han ikke har eget værelse, ville vi vente, men den her kunne vi ikke stå for :)

og så lidt til kreagenet :) En masse bomuldsgarn, 2 stk. rundpinde, grønne bamseknapper og bamseøjne :) så skal jeg bare havde fundet ud af hvad jeg skal bruge det til :)

Resten af weekenden gik med at bage til Milas' barnedåb, er super glad for at min twin ville hjælpe. Så nu har vi nået en del madmuffins, pølsehorn og nogle tærter, er stadig i fuld sving med tærterne :) Men mon ikke vi når det.

Hav en god dag !!! :)

5 kommentarer:

 1. Ja det var en god, men travl weekend...
  Hvor meget mangler du med tærterne?
  Husk jeg evt. har en lille jakke du kan låne, hvis det går helt galt... ;)
  Knus

  SvarSlet
 2. Og en dejlig dag til dig søde Michelle... er SÅ glad for du også er begyndt at blogge :O)

  SvarSlet
 3. Ta et kig inde på www.pickles.no, der mener jeg der er flere opskrifter på små jakker/bolero'er

  Håber i får en skøn barnedåb

  SvarSlet
 4. Bianca >> tror jeg mangler 7 tærter endnu, men mon ikke jeg når det :)
  Ja ved du har en jeg kan låne, men ville bare gerne have noget helt nyt, og når nu jeg svinger pindene kunne det være skægt at lave noget selv :)Men ellers så låner jeg gerne :)

  Majken >> ja det er jo altså bare så super hyggeligt... har blogget før via tv2, men blev ved at glemme den, den fangede mig ikke lige så meget som denne :)

  Kathrine >> super mange tak for linket, hvor er det bare nogle fine ting... tror da vist jeg skal til at lære norsk haha :) ej mon ikke jeg kan hitte ud af opskrifterne alligevel :)

  SvarSlet
 5. Hvor hyggeligt at se din blog kære Michelle. Jeg følger dig ivrigt og beundrer din kreativitet. Stolt på dine vegne. Jeg vil kigge efter garn måske jeg har lidt, du kan bruge.
  Varme tanker fra Sus

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails