fredag den 7. maj 2010

Projekt lapper :) - mangler brunt og grønt bomuldsgarn hmm

Fik lige lidt mere bomuldsgarn af min mor, her i weekenden, så nu har jeg godt nok meget. Men med mit nye projekt, jeg påbegyndte i sidste uge, så skal jeg godt nok også bruge en masse :) Noget af det er dog ikke rent bomuld, så det bliver brugt til bogstaverne, så det meste af lapperne er bomuld. Så har jeg da lidt farver at vælge imellem.


Tadaaa - Projekt lapper:

Jeg har dog lavet mange flere nu, tror jeg er oppe på de ca. 30 stk. Det højeste jeg har lavet på en dag var 5. Vildt hvad man kan nå, selv om man har en lille basse på 3 måneder, der bestemt ikke mener mor skal have frie hænder, bare en gang imellem, lige i øjeblikket...

Brugte det meste af tirsdagen i sidste uge (tror jeg det var) på at lave skabeloner med bogstaver, så det passede når jeg hæklede dem i selve lappen. Så nu er der lavet bogstaver til et helt alfabet og tal fra 0-9 - så det er bare med at komme i gang.
Har også lavet skabelon til lidt forskellige figurer, men ved ikke om jeg skal bruge dem. Nu må vi se...

Ellers så mangler jeg faktisk bare et nøgle brunt og et nøgle grønt til nogle forskellige kager, frugt og grønt, jeg har gang i. Har fået et nøgle grønt af min mor, men kan da se det bestemt ikke er nok, så må forhøre mig rundt omkring, om der er nogle der har rester liggende :)

Er blevet færdig med en gulerod, citron og en bold med mange små restegarn i bomuld. Skal lige havde taget billeder af dem senere :)

2 kommentarer:

 1. Hvor er de fine :-)
  Glæder mig til at se dine grøntsager.
  Vildt så produktiv du er med en lille en under armen, sejt!

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Sjovt :) var lige ved at ligge dem ind da du skrev :)
  Er også ret overrasket over hvad jeg egentlig kan nå :) Men hygger mig bare rigtig meget med det, så det er jo skønt :)

  KH Micha

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails