fredag den 14. maj 2010

Hvad jeg har bedrevet de sidste par dage.

WIP Milas' tæppe og bolero + hæklet æble:

Da jeg fik en masse bomuldsgarn af både min mormor og mor, begyndte jeg på et tæppe til Milas. Jeg brugte lang tid på at tegne bogstaverne, så de passede i firkanterne.
Nu er jeg nåede en del længere, det startede med at se sådan her ud, efter nogle dage:
Da jeg syntes, det var lidt svært at se hvor langt jeg var + hvilke farver, jeg havde brugt, begyndte jeg at sy lapperne sammen.
Nu ser det sådan her ud (der mangler dog stadig et bogstav i hans navn + en masse alm. lapper):
Da vi skal holde barnedåb for Milas d. 23, knokler jeg også med denne bolero, nåede at blive færdig med det sidste forstykke i dag, så nu mangler jeg kun ærmerne, men mon ikke jeg når det. Dette er lavet de sidste 3 dage ca. Så burde kunne nå det.
Det er min kreanotes bog der ligger inden under, ellers kunne man ikke se forstykkerne :)

Udover disse to ting, er jeg også i fuld gang med et portræt, jeg har på bestilling. Er nåede forholdsvis langt. Fatter ikke lige jeg er nået så langt, da Milas har været ret umulig, de sidste dage, men har taget en enkelt 2-3 timers lur om dagen, må være der jeg har nået det meste. Men aner det faktisk ikke.

Er i dag også blevet færdig med de sidste tærter til barnedåben, er ret træt af at bage tærter nu. Ellers mangler vi bare at købe en masse forskelligt, men mon ikke vi når det. Min twin er i fuld gang med de sidste kager, så det skal nok nås alt sammen, hun er bare så super sej til de kager, glæder mig meget til at se, hvordan det hele ser ud :) Se hendes kager her.

I søndags blev jeg færdig med et hæklet æble, var meningen der skulle være en orm i, som jeg har hæklet, men tror jeg laver et andet med den i. Nu ser dette i hvert fald sådan ud :)
Så som lovet - et billede:

Så jeg fortsætter bare med at hækle - hæklenålen gløder :)

Regner med at tage lidt af lapperne med på sygehus besøg i næste uge, der bliver det tid til at smutte på forskellige sygehuse 4 dage på en uge puha. Kunne vi godt undvære, men sådan er det jo, alle undersøgelser osv. lander altid oven i hinanden. Så håber bare at Milas kan holde ud, sådan er komme på rundtur.

Hav en rigtig god weekend blogfolkens!!!!

1 kommentar:

  1. Hvor er du bare sej! Sikke du er igang...
    Glæder mig til at se tæppet færdigt...
    Og boleroen skal du da nok nå med den fart... Var der garn nok?

    Er færdig med al pynten til kagerne, så idag skal der bages det sidste til fryseren, så det bare skal tages op på fredag, så jeg kan samle det hele lørdag... ;)

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails