Sådan en har jeg ikke lige haft bagt før, så måtte finde en opskrift. Kæresten fandt lidt forskellige og jeg gik ud fra nogle stykker af dem, og det kom der dette resultat ud af:
Den smager rigtig godt, men smuldrer desværre ret meget, og en god ting, den er fryseegnet, det er jo bare super. Når nu jeg arbejder sent, så kan jeg bage, når jeg har tid og fryse den ned. Det er virkelig en god ting her i huset :)
Lørdag eftermiddag/aften var vi et smut forbi mormor og morfar, hvor olderne også var, så der svandt lidt af kagen. Det der ikke er blevet spist, har jeg frosset ned.
Opskriften jeg brugte efter lidt ændringer:
Chokolade med kokos
Kagen:
150 g smør eller margarine
200 g sukker
1 tsk. vanillesukker
2 æg
175 mel
1 tsk. bagepulver
4 spsk. kakao
3/4 dl. mælk
3/4 dl. kogende vand
Rør smør sammen med sukker og vanillesukker, derefter røres æggende i et af gangen. Blad mel, bagepulver og kakao og sigt det i dejen, tilføj mælken og det kogende vandt.
Kom dejen i en aflang form ca. 1½ liter og bag kagen ca. 30-35 min ved 175 grader.
Glasur:
200 g smør
3 spsk. kakao
3 tsk. vanillesukker
100 g kokosmel
275 g flormelis
7 spsk kaffe (dette blev udeladt, da jeg ikke drikker kaffe og har derfor ikke noget)
Alle ingredienser smeltes i en gryde ved svag varme og hældes over den afkølede kage.
Mums den ser ellers god ud! Den vil jeg da også smage :D
SvarSletDet lyder næsten som kagen der går under navnet; "Kagen du ved nok" og mums den er god:-)
SvarSlet