søndag den 16. oktober 2011

Lørdags hygge

I går var min første lørdagsvagt i en del år. Jeg havde glemt hvor sjovt det kan være at være på arbejde en lørdag, det er på en helt anden måde end hverdagene.

Samtidig fik vi besøg af min søster, svoger og 2 gode venner med søn senere på dagen. Os tøser skulle nemlig lave græskarlygter. Så frem med knive, græskar og skabeloner. Min søster havde fundet nogle ret gode nogle. De to andre havde prøvet det sidste år, men det var første gang jeg skulle forsøge mig. Har som sådan eller ikke noget sted at sætte det, måske altanen J

Men det er jo hyggeligt at lave, så det skulle prøves. Det var egentlig meningen at jeg ville havde lavet roelygter, da der er mange roer på Falster, men nåede det ikke inden jeg flyttede, så det var oplagt at ændre det til græskar. Kan faktisk slet ikke huske hvordan det er at lave roelygter, tror ikke jeg har lavet det siden jeg gik i fritidsordning, mener bare at kunne huske det er noget hårdt noget J

Vi fik lavet nogle rigtig fine græskar:
Mit første græskar

Vores alle tres 

Senere stod den på ristaffel mums. Min kæreste lavede det med den klassiske kylling i karry. Når vi har haft fået det hjemme hos hans far blev der altid lavet flere forskellige retter med kød, men hvilke andet end karryretten kan vi ikke huske. Hvad laver i det med?
Og har i nogen ideer til tilbehør?
Vi endte med kokos, banan, rosiner, ananas, ærter og majs. Vi glemte tomaterne og agurken i køleskabet og bønnespirerne var desværre ikke så pæne i butikken.
Så hvis i har andre forslag vil jeg gerne høre dem til næste gang J

2 kommentarer:

 1. Og jeg glemte peberfrugterne... Altså..
  Det blev SÅ fine græskarene! Det må vi gøre igen næste år!
  Knus

  SvarSlet
 2. Hvor er de blevet fine. Dejligt at i har hygget jer.
  Knus.

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails